Jūs esate čia

Skrandžio detoksikacija & rūgštingumas

Ajurvedinė namų terapija

Skrandžio detoksikacija & rūgštingumas
GUDUCHI ramina padidėjusį skrandžio rūgštingumą ir sudirgusią stemplę
ANNAPRASH gerina  virškinimą ir teigiamai veikia jautrią žmonių skrandžio gleivinę
AMALAKI gėrimas MIEŽIŲ ŽELMENYS prisideda prie organizmo šarminimo ir elektrolitų pusiausvyros

Ši Ajurvedos valymo procedūra tinka skrandžio detoksikacijai, kai padidėjęs rūgštingumas, kuris pasireiškia stemplės dirginimu (rėmuo), raugėjimu, anoreksija, virškinimo sutrikimais ir pykinimu ar vėmimu. Padidėjusį virškinimo sistemos rūgštingumą sukelia netinkamas maisto derinimas; aštraus, rūgštaus ir sutraukiančio maisto bei skysčių, įskaitant alkoholį, vartojimas. Ūmaus sudirginimo atveju, naudokite preparatų derinį pagal savo poreikį keletą dienų. Patvirtinti Ajurvedos žolelių deriniai palaiko kūno šarmingumą. Esant ilgalaikėms problemoms, vartoti vieną mėnesį kartu su mitybos režimu.

Kategorija: raugėjimas, anoreksija, pykinimas, vėmimas, padidėjęs skrandžio rūgštingumas, rėmuo, viduriavimas

-+
-10% Kaina: 26,25 €
įskaitant PVM
Pradinė kaina: 29,17 €

Sveiki, naudoju Jūsų gydomąją terapiją nuo hemorojaus (KRAUJO IR ODOS detoksikacijai) ir tai nuostabu. Po savaitės jau buvau be vargų. Jau trečia savaitė, kai gydausi, vis dar nė lašo kraujo. Stebuklas!

Hana, Nový Jičín

Užsisakiau jūsų gaminius išbandyti savo biurui ir buvau labai patenkinta pakuote bei bendra gera energija, kurią pajutau ją atidarius. Ačiū, linkiu viso ko geriausio ir geros sveikatos 2022 metais.

Mgr. Vorel Luděk

Paruošimas

Ajurvedinė arbata: vieną arbatinį šaukštelį vaistažolių mišinio (apie 2 g) pavirkite 3-5 minutes arba užpilkite 250 ml verdančio vandens ir palikite 10 minučių pritraukti.

Ajurvedinis eliksyras: vartokite po 1 arbatinį šaukštelį (5 g/arbatinis šaukštelis) 2–3 kartus per dieną arba su puodeliu drungno pieno ar vandens. Norėdami paruošti skanų gėrimą, sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (5 g) su 250 ml šilto vandens.

Ajurvedinis gėrimas: norėdami gauti sveiką ir skanų gėrimą, sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (apie 2 g) smulkiai sumalto žolelių mišinio su 250 ml šilto vandens ir pagal skonį įdėkite medaus. Miltelius taip pat galima dėti į kokteilius ir šviežias sultis.

Rekomenduojamas dozavimas

Rekomenduojama ajurvedinės arbatos dozė: 2-3 puodeliai per dieną.

Rekomenduojama ajurvedinio eliksyro dozė: 1 arbatinis šaukštelis (5 g) 2-3 kartus per dieną.

Vartoti ryte tuščiu skrandžiu, dieną - 1 valandą prieš valgį ir vakare prieš miegą.

Rekomenduojama ajurvedinio gėrimo dozė: 1 arbatinis šaukštelis (5 g) 2-3 kartus per dieną.

Naudoti

Kaip vartoti Ajurvedos arbatas

Himalajų žolelės yra fizinės ir psichinės funkcijos gerinimo priemonė. Tradiciškai arbata verdama 3 - 5 minutes. Toks nuoviras pasižymi stipresniu poveikiu, švelnesnio skonio ir teigiamai veikia virškinimą, o tai leidžia tinkamai įsisavinti sveikatą stiprinančius Himalajų žolelių ekstraktus. Sveikatos sutrikimų trukmės laikotaryje arbata geriama  kasdieniniu skysčių gėrimo režimu. Gydant žolelėmis, galima naudoti arbatą nuo 1 iki 3 mėnesių pagal paros dozę, nurodytą konkrečioje etiketėje. Baigę kiekvieną arbatos dėžutę, padarykite savaitės pauzę.

Rekomenduojame vienu metu naudoti daugiausia dviejų rūšių arbatas. Įprastų negalavimų simptomų sumažinimui, arbatas galima keisti kasdien ar kas savaitę. Tokiu atveju arbatos geriamos atskirai su valandos intervalu. Kai arbata geriama kaip profilaktinė, stimuliuojanti ar palaikomoji priemonė - žolelių užpilusgalima naudoti neribotą laiką. Veiksmingumui padidinti arbatos vartojamos šiltos ir prieš valgį. Specifinis skonis: kiekviena arbata yra jos gydomojo poveikio dalis ir atitinka šešių Ajurvedos savybių skonius. Taigi bet koks saldiklis nerekomenduojamas.

Kaip naudoti Ajurvedos eliksyrus

Ajurvediniai žolelių eliksyrai pagerina kūno audinių (dhatus) ir kūno sistemos (srotamsi) mitybą ir valymą. Eliksyrai yra kūnąir protą (rasajana) jauninančios ir atgaivinančios terapijos dalis. Tradiciškai jie vartojami su puodeliu šilto pieno arba vandens. Paprastai Ajurvedos medicinoje naudojama kaip terpė ar aplinka (anupama) paruošimui, naudojimui ir padeda geriau įsisavinti vaistažolių papildų poveikį sveikatai. Kita terpė, didinanti terapinį žolelių (vehikulos) veikimą, yra: medus, cukranendrių arba žalias sirupas, lydytas sviestas (ghee) arba aliejus.

Vienu metu rekomenduojame naudoti ne daugiau kaip du vaistažolių eliksyrus. Galima vartoti ir daugiau eliksyrų  kaitaliojant juos per dieną ar savaitę, jei juos naudojame įprastiems simptomams normalizuoti, išlaikyti kūno ar proto pusiausvyrą. Norint pasiekti optimalų efektą,  naudokite tik vieną eliksyrą prieš valgį, išlaikant vienos valandos laiko tarpą. Sudėtingesnei kūno ir proto atstatymo terapijai, eliksyrus reikia vartoti ilgesnį Ajurvedinio gydymo laikotarpį - nuo 1 iki 3 mėnesių, dozė nurodyta etiketėje. Specifinis kiekvieno eliksyro skonis yra jo terapinio veikimo dalis ir atitinka šešių skonių ajurvedines savybes.

Dėl savo satvinių savybių Ajurvedos medicinos sistema pripažįsta drungną arba virtą pieną kaip įprastą sveikatos receptų ingredientą. Jis sumažina Pitta došos karštį ir raminaaudringas emocijas. Tai taip pat yra puikus maistas ir sveikas tonikas žmonėms, turintiemsvyraujančią Vata doša. Pienas skatina gyvybės jėgų susidarymą, o tai yra sveikos imuninės sistemos esmė, susijusi su veiksmingu Kapha dosha buvimu. Žmonės sujautria virškinimo sistema ar lėta medžiagų apykaita gali patirti virškinimo sutrikimų išgėrus pieno. Tokiu atveju į pieną įdėkite šiek tiek imbiero, gvazdikėlių, kardamono, cinamono ar muskato riešuto, kad pagerintų virškinimo ugnį. Visada pirmenybė teikiama ekologiškam pienui.

Maisto papildas. Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Nenaudokite kaip subalansuotos mitybos pakaitalo. Laikyti sausoje vietoje žemesnėje kaip 25°C temperatūroje. Nepatariama vartoti vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims.

Ingredientai

Himalajų ajurvedinė arbata Guduchi: 1 vnt, Ajurvedinis valomasis eliksyras: 1 vnt and Amalaki gėrimas Miežių želmenys: 1 vnt